Welkom op Geen18meer!

Geen18meer.nl is helemaal vernieuwd. Nog steeds de plek voor oudere vrouwen opzoek naar een spannende affaire, maar wel helemaal nieuw. Al jaren is Geen18meer.nl de plek voor geil sekscontact. Met ruim 60% vrouwen zijn wij dan ook weer gekozen tot beste sekscontact website van 2016! Nu is de site helemaal klaar om in 2017 weer een gooi naar de prijzen te doen!

MELD JE NU GRATIS AAN!

Ik ben een:

Waar woon je?

Wat is je geboortedatum?

Welke leeftijd zoek je?

Vul je gegevens hieronder in:

Controleer je gegevens en bevestig je profiel:

Succes! Je profiel is aangemaakt!
Klik op de bevestiging in de e-mail,
deze is verstuurd naar:

Tip: E-mail niet ontvangen? Controleer je SPAM of ONGEWENST map.

Aanmelden

Ervaringen

  • "Ik stond nog geen 2 dagen op de website en ik had al contact met een leuke vent waar ik wel een avontuurtje mee wilde. Het was zo simpel om in contact te komen. Lekker een paar geile gesprekken en foto's uitdelen. Na een aantal weken vonden we het wel genoeg en zijn we allebei weer verder gaan kijken, heeeerlijk!!!"

    - MilfEllen (49 jaar)
  • "Ik ben gek op sex, dat steek ik niet onder stoelen of banken. Daarom heb ik me ingeschreven en met succes!! Ik heb me in tijden niet zo vermaakt met mannen en dat zal ik voorlopig nog wel blijven doen ook tot ik er eentje vind die me elke dag kan geven waar ik naar verlang"

    - Deidre (39 jaar)
  • "Ja ik ben een getrouwde vrouw, dat kopt. En ja ook ik heb nog steeds mijn lusten en een goed werkende nectarine. Ik kan er geen genoeg van krijgen. Helaas is mijn man niet meer in staat mij te bevredigen! Ik kan me gelukkig hier prima vermaken en zonder verplichtingen"

    - Ellaboel (53 jaar)
Deze vrouwen zijn nu online
veeerlegen Sammaraah Noraliezoekt Doorschijnend Sylviaaah Bounty Lenigemona GekkeCorrie SeleneFear LisaLise Oliief Barbara1966 NastyInge LifeisLife ellamanuel Faemkenice nieuwjune augustus9
Meld je nu gratis aan!